Plakáty proti asteroidům

jednodenní
Datum
Místo Brno
Začátek akce
Cena bez poplatku
Kontaktní osoba Marek
+420 774 587 758
marekbercik@email.cz
Web akce: facebook.com
Na tuto akci není třeba se hlásit, stačí přijít. 😉

Co na nás čeká

Rozdej plakáty a užij si hru! Jestli chceš změřit své síly s kamarády a zažít super příběh, doraz na náš brontí klub. Budeme hrát týmovou textovou hru po Brně. 


Z vesmíru se na vás řítí obrovský asteroid. Za pár týdnů dopadne na vaše město a celé ho srovná se zemí. Je potřeba všechny obyvatele evakuovat a dovést je do nedalekého údolí. Můžete se jen modlit, že vás hory před dopadem vesmírného tělesa ochrání. Bohužel někteří lidé z města nechtějí o odchodu ani slyšet. Je na vás, abyste je přesvědčili a zachránili jim tak život.


Podrobnosti hry se dozvíš na místě. Během hry budeme roznášet letáky na Festival dobrovolnictví DORT, který bude v Telči 12.-15. září a jsi taky na něj zván/a! Kapely, workshopy, přednášky, hry a super lidi - vše se bude točit kolem dobrovolnictví pro přírodu a krajinu, tak si to dej to kalendáře a doraz s kámoši a kámoškami!


Co, kde a jak

Sejdeme se ve čtyři hodiny u orloje na Náměstí Svobody. Po vysvětlení pravidel utvoříme týmy, ve kterých budeme všichni hrát. Celá akce zabere asi dvě hodiny, ale může se podle okolností protáhnout. Poté se zase sejdeme na Náměstí Svobody a podle chuti můžeme zamířit třeba do čajovny.

S sebou si vem mobil, hra bude interaktivní. Také nezapomeň teplé oblečení podle počasí. Šalinkarta je výhodou, protože nejspíš budeme využívat brněnské MHD.


Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Marek a další rozruši!.

Kontakt

Kontaktní osoba: Marek
E-mail: marekbercik@email.cz
Telefon: +420 774 587 758
Webová stránka: odkaz
Na tuto akci není třeba se hlásit, stačí přijít. 😉