Metroschovka

jednodenní
Datum
Místo metro Vltavská, Praha
Věk 15 - 99 let
Začátek akce
Cena bez poplatku
Kontaktní osoba Kuba
+420 728 344 633
jakub.hajekj@gmail.com
Web akce: facebook.com

Co na nás čeká

Metro jako hřiště? Spolucestující jako spoluhráči? Napětí na každé zastávce? Pojď si zahrát kombinaci schovky a honěné v metru! To je Metroschovka!

Co, kde a jak

Sejdeme se v 4. dubna v 18:00 na peronu metra Vltavská. Prosím přijď včas, neboť po chvilce nasedneme na metro a pofrčíme hrát. Stačí přijít, hlásit se nemusíš, ale budeme rádi, když zaklikneš zde na události, že se zúčastníš.

S sebou: lítačka, jinak nic není potřeba a můžeš přijít rovnou z práce. Někdy během hry dochází k půjčování kabátů, šátků a podobně. 


Hra bude trvat tak dlouho, dokud nás to bude bavit. Většinou to vydržíme tak hodinu a půl. Po hře zajdeme pokecat a probrat zážitky do nějakého podniku.

V případě potřeby kontaktuj Kubu: 728 344 633, jakub.hajekj@gmail.com

Malá ochutnávka

Akci společně organizuje Hnutí Brontosaurus a Podsvětí.


Základní článek Hnutí Brontosaurus Rozruch zařadilo tuto hru do cyklu veřejných čtvrtečních klubů. Mimo to pořádá dobrovolnicko-zážitkové akce a pomáhá přírodě a památkám. Vyraz na nějakou akci za zážitky a potkej fajn lidi a bav se u ochrany přírody! https://rozruch.brontosaurus.cz/

Podsvětí každoročně organizuje hru Mafie, která obohatí tvé běžné dny o spoustu adrenalinu a akce. Tato městská hra spočívá v hledání jiných hráčů na základě jejich rozvrhu. Hlas se do 8. března na https://mafie.podsveti.cz/.

Organizační tým

Těší se na tebe Kuba, Magda, Káťa, Mája, Lucka a Michal.

Kontakt

Kontaktní osoba: Kuba
E-mail: jakub.hajekj@gmail.com
Telefon: +420 728 344 633
Webová stránka: odkaz