Festival dobrovolnictví DORT

víkendovka
Datum
Místo Telč
Věk do 99 let
Cena na webu Dort Kč
Kontaktní osoba Milan Skála
+420 773 054 941
festival@brontosaurus.cz
Web akce: https://dort.brontosaurus.cz/

Co na nás čeká

Zažij pestrý festival dobrovolnictví! Přijď na kapely. Prohlédni si krásnou Telč. Potkej inspirativní lidi. Zahraj si hry a oslav s námi 50 let péče o přírodu!


Na festivalu okusíš tři linky: párty, dobrovolnicko síťovací a inspirativní.

🎵 Párty linka

Koncerty, divadla, show, městská hra, prohlídky, promítání filmů… To vše na tebe čeká, ale nebyl by to ten pravý festival bez super kapel. Budou! Můžeš se těšit na nabitou večerní atmosféru u pódia.


👫 Dobrovolnicko síťovací linka

Chceš ochutnat dobrovolnictví? Nebo se potkat s různými lidmi z různých organizací? Na DORTu potkáš spoustu fajn lidí z různých organizací, které dělají dobré věci. Dozvíš se o jejich činnosti a rovnou si i přímo na místě vyzkoušíš dobrovolnickou práci, protože budeme Telči v okolí pomáhat. A samozřejmě to všechno společně oslavíme. Oslavíme 50 let péče o prostředí kolem nás!


🌱 Inspirativní linka

Celý festival budou doprovázet workshopy, diskuze, semináře, exkurze, výstavy, promítání… Budeš mít spoustu možností se dozvědět nové informace, potkáš se s odborníky na enviro témata a vzděláš se.


🔥 A další drobnosti…

Kromě programů najdeš na festivalu spoustu drobností, kterými můžeš vyplnit čas mezi vytipovanými programy. Můžeš: navštívit čajovnu, pekárnu, podílet se na společném výtvarném díle, zazpívat u táboráku, prohlédnout si Telč, bavit se s kamarády, zajít na dílničky…

Co, kde a jak

Podrobné informace k akci budou zveřejněny na webové stránce festivalu. https://dort.brontosaurus.cz/

Dobrovolnická pomoc

Součástí festivalu bude dobrovolnická pomoc v okolí Telče.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Markéta, Cody, Káťa, Cody, Monča, Milan, Rózi, Libor, Magda a další spousta nadšených lidí z Brontosaura a MUNI pomáhá!.

Kontakt

Kontaktní osoba: Milan Skála
E-mail: festival@brontosaurus.cz
Telefon: +420 773 054 941
Webová stránka: odkaz